Poker Rakeback

Poker v Sloveniji postaja vedno bolj popularen in število igralcev se veča iz dneva v dan. Večina teh igralcev pa se ne zaveda kako spletne igralnice služijo denar in kaj pravzaprav rakeback sploh je.

Igralnice služijo denar tako, da pri vsaki odigrani igri vzamejo del denarja zase. Ta del imenujemo Rake in gre za vsoto denarja, ki ga igralnica vzame ob vsaki igri, kot neke vrste davek na storitev, ki nam jo ponujajo. V kolikor pa imate urejeno rakeback ponudbo pa lahko del tega denarja dobite nazaj in to vsak mesec. Tako lahko prejmete mesečno nazaj vse do 60% tega denarja. Primer: Recimo, da je igralnica z vašo igro zaslužila €1000, kar pomeni, da lahko €600 od tega zneska prejmete nazaj v kolikor imate urejeno rakeback ponudbo. Ne glede na to če ste začetnik v pokru ali bolj napreden igralec, je rakeback za vas lahko izrednega pomena zato je pomembno da ne izgubljate denarja, ki pripada vam. Poleg tega pa lahko vsak mesec prejmete še razne prijavne bonuse ter sodelujete v rake dirkah ter freeroll turnirjih z bogatimi nagradami. Prav tako pa lahko prejmete še zastonj paket učenja pokra in nadgradite vašo igo. Poker Rakeback je dandanes nujen za vsakega igralca, kajti le tako boste lahko gradili vašo poker banko in napredovali med limiti hitreje.

Spletni poker je postal izredno pribljubljen med veliko Slovenci in strokovnjaki napovedujejo, da bo z nami ostal še dolga leta. Zato tudi ne gre zanemariti dejstvo, da vedno več ljudi zapušča svoje službe in se posveča profesionalnemu igranju pokra, kajti nagrada za delo je lahko veliko večja.

Comments are closed.