Krema Contrakel

Krema Contrakel je namenjena vsem, ki želijo zdraviti nastajajoče ali zastarane brazgotine. Učinkovanje kreme Contrakel deluje z masiranjem. Poškodovano mesto na koži, kjer se pojavijo brazgotine je potrebno preprosto masirati. Z masiranjem poškodovanega mesta na koži se z uporabo učinkovin v veliki meri blaži nastanek brazgotine.

Po masiranju z kremo  Contrakel opazimo njeno učinkovito delovanje s tem, da je na mestu nastanka brazgotine koža mehkejša in gladkejša. Poleg tega se pozitivni učinki kreme  Contrakel odražajo v manj vidni brazgotini na koži.

Pozitivne lastnosti zdravljenja z kremo Contrakel gre pripisati njeni izredni lahkoti mazanja, kar je pri masaži izrednega pomena za uspešno učinkovanje na poškodovanih predelih kože. Poleg tega je krema Contrakel učinkovita za oskrbo opeklin in sicer na mestih, kjer se kot posledica pojavijo brazgotine.

Kremo Contrakel učinkovito uporabljamo tako, da na poškodovano brazgotino nanesemo ustrezno količino kreme, razmažemo po celotni površini ter pričnemo z masiranjem. Priporočljiv čas masiranja brazgotine na koži je deset minut.  Daljši ali krajši čas masiranja lahko prilagodimo glede na svoje občutke in pozitivne učinke. Masiranje poškodovanega mesta z kremo Contrakel se dnevno izvaja dva do trikrat.

Masažo z kremo  Contrakel se priporoča za masažo brazgotin, ki so nastale pri operacijah in poškodbah. Učinkovita je tudi pri zdravljenju predelov telesa, kateri so bili dalj časa izpostavljeni nizkim temperaturam, ter smo za posledico dobili ozebline. Nadalje je  Contrakel krema koristna za zdravljenje poškodovanih mest z opeklinami.  Pri brazgotinskih ostankih po zdravljenju aken ima krema prav tako pozitivne učinke. Enako velja za zastarane brazgotine. Dobre učinke ima krema tudi za vse, ki imajo občutljiv tip kože, ter otroke.

Pomembna lastnost kreme Contrakel je, da v primerjavi z geli ne pušča zasušenih ostankov učinkovine.

Učinkovine in pozitivne učinke zdravljenja brazgotin je prepoznala tudi stroka. Zaradi množice prednosti v primerjavi z sorodnimi izdelki je bila krema Contrakel nagrajena kot napreden in inovativni izdelek na sejmu inovacij v Bruxelesu.

Comments are closed.