Dolgolasa zapeljivka

Beautiful Woman with Healthy Long HairMnogo jih je mnenja, da so zapeljive lahko le ženske z dolgimi lasmi. Vendar je to daleč od resnice. Kako zapeljive so lahko kratkolaske in ženske, ki nimajo zelo dolgih las, dokazujejo različni frizerski showi in frizerski saloni ter razne revije, kjer so kratkolaske še kako zapeljive. Ko se ženska dobro počuti v svoji koži, pa je še toliko bolj zapeljiva, saj je samozavest tista, ki privlači, poleg tega pa se vidi, da je ženska sproščena in zadovoljna.

Tiste ženske, ki niso dovolj samozavestne in zadovoljne same s sabo, ki se v svoji koži ne počutijo dobro, pa si to želijo pričarati z videzom. Uporabljajo različna sredstva in pripomočke za urejanje videza in za lepši videz. Od ličil, do zapeljivih oblačil, čevljev s peto, pa do zapeljive pričeske.  Zapeljivke pa niso samo mlade ženske, večkrat so to tudi starejše, ki veliko časa posvetijo sebi in svojim potrebam. Na ta način vzdržujejo lep in urejen videz, vzdržujejo pa tudi lepo postavo.

Vendar pa, ko je enkrat ženska posvečena družini, karieri, si zase večkrat ne zna več vzeti časa. Ne zna eno uro na dan posvetiti sebi, si pripraviti kopeli, narediti manikuro in pedikuro, iti k frizerju, se naličiti ali preprosto iti na sprehod, teči ali preživeti časa le v tišini, zase. Ker se rutina ponavlja iz dneva v dan in kmalu iz meseca v mesec ter iz leta v leto, kmalu pozabi nase in na to, da je lahko poleg tega, da je žena, mama in delavka, tudi zapeljivka. Zato je včasih potreben le odklop in nekaj ur le zase.

Comments are closed.