Kako hitro in učinkovito do gostih in dolgih las?

lasni-podaljškiOdgovor je zelo enostaven, za vaš problem so tukaj lasni podaljški in lasni vložki, ki so zelo enostavni za uporabo in nego.

Kakšne vrste lasnih podaljškov poznamo?

Od standardnih vrst vstavljanja las z lepilom, poznamo tudi takšne, ki se vstavljajo s pomočjo lasnih sponk. Ampak to še ni vse, svet podaljševanja las vsako leto izda kakšno novo inovacijo v tej branži – med njimi so tudi microring, tape (samolepilni ), flip-in in ostale druge opcije za podaljšanje las, ki bodo kot nalašč za vsako zahtevno žensko.

Poleg zvrsti poznamo tudi več vrst materialov – najbolj kvaliteten material je seveda naravni – človeški lasje, poleg teh imamo tudi veliko drugih sintetičnih variant, ki jih lahko in nekatere pa pač ne obdelujemo z likalniki za lase in ostalimi modnimi aparati.

Kaj je dobro vedeti pred nakupom?

Zelo dobro je vedeti poreklo las. Cena se strinjamo je vsakemu pomembna, ampak če boste kupili mačka v žaklju boste zaman metali denar. Za nas evropejke so edina primerna vrsta las indijski in seveda evropski (najboljši so slovanski lasje ), kajti je sestava las najbolj podobna našim in niso toliko kemično obdelani kot so naprimer kitajski – azijski lasje.

Dobro se je tudi pozanimati pri komu kupujete lase, saj je najbolje kupovati pri osebi oz. Podjetju, ki se profesionalno več let ukvarja s tem, da vam lahko tudi svetuje/jo. Frizerstvo tako kot podaljševanje las ni mačji kašelj in je za to potrebno veliko znanja, izkušenj in seveda pridobljena licenca za sistem podaljševanja las, katerega ste izbrali.

Zelo pomembno je ( še posebej če kupujete na daljavo – internet ), da se posvetujete tudi okrog barve in vaših želja po gostoti in dolžini. Res je, da se v primeru naravnih lasnih podaljškov lasje smejo barvati, ampak tudi tej lasje so že toliko kemično oziroma tovarniško obdelani, da se zna zgoditi, da prav točen pigment vaše barve ne bo sprejel. Vsak proizvajalec z namenom izda več vrst in barv lasnih podaljškov, da bo za vsako osebo primerna in dostopna barva.

Katera vrsta podaljškov bi bila prava zame?

Če ste hitrega tempa in vas ne moti si vzeti kakšno minutko časa, da poskrbite za vaš videz, vam definitivno priporočamo nakup Clip on lasnih podaljškov. Zakaj?

Čisto enostavno zaradi tega, ker so cenovno ugodnejši in iz istih naravnih materialov, pa še enostavni za nego in uporabo. Morda se vam zdi, da vam bodo lasje izpadli iz las, ampak to se ne dogaja. Profesionalni lasni dodatek oz. Podaljšek ima na sebi sponke, ki so prevlečene s silikonom, kar je ekstra zaščita proti temu, da bi vam odpadli.

Če imate radi fiksnost in ne želite vsakodnevno vstavljati podaljškov, potem imate več opcij – ki so nekolikor dražje. Imamo standardno podaljševanje las na vroči način ( =to je keratin ali lepilo ) ali pa microring in seveda samolepilne lasne podaljške. Za slednje, boste malo več morali investirati, so pa fiksno stoječi v vaših laseh in jih je potrebno malo bolj pazljivo negovati zaradi lepila oziroma spojev, da se ne poškodujejo. Torej, kateri lasni podaljški so za vas?

Comments are closed.