Najprej so vsi debelo gledali, ko pa so dojeli, za kaj se gre, so se začeli smejati

ideje za zabavna darilaKliknite tukaj in poglejte si več o pravih idejah za zabavna darila. Kaj pa je pri njih še boljšega? Ne bodo le suhoparna darila, imela bodo neko dodano vrednost, opravljala bodo neko delo, kazala vam bodo čas, vas bodo budila, zabavala in še in še. Povem vam, kaj se je meni nekoč zgodilo z enem izmed vseh zabavnih daril, ki sem jih prejel od prijateljev.

Si lahko predstavljate, da vam doma na steni visi stenska ura, ki na prvi pogled izgleda kot čisto navadna ura. Kljub temu, da vam bo pokazala točen čas, pa z njo nekaj ni čisto v redu.

Pri meni se je zgodilo, da sem dobil obisk treh prijateljev, katere sem povabil v dnevno sobo, kjer imam na steni to veliko uro, ki sem jo pred kratkim prejel za darilo za rojstni dan. Ko je minilo že kar nekaj časa, sem opazil prijatelja, kako je pogledal na mojo veliko stensko uro. Najprej tisti, čisto klasični, hitri pogled na uro, ki je kazala pol štirih popoldan. Očitno prijatelju ni bilo čisto jasno, koliko je ura, zato je pogledal še enkrat, tokrat za malo dlje časa, ampak rekel ni ničesar. Ko sem ga opazil, da nekam pogosto pogleduje na to uro, sem ga vprašal, če mu ne gre ugotoviti, koliko je ura? Vsi trije obiskovalci so pogledali na uro in kr nekaj časa so potrebovali za odrešilni ajaaa.

Vsi so bili navdušeni nad izvirno idejo, povedal sem jim, da sem to zabavno darilo za rojstni dan prejel od svojega dekleta, z obrazložitvijo, da se očitno staram, sam vse bolj pogosto omenjam stvari, kot so včasih, ko sem bil jaz toliko star, uh, to je bilo vsaj 10 let nazaj in podobno. Zato, je rekla, potrebujem za darilo za rojstni dan nekaj, kar mi bo dalo občutek, da sem čas ne vrti več tako hitro naprej, da ga lahko malo bolj obvladujem s tem, ko ga zavrtim kdaj tudi nazaj.

Comments are closed.