Kuhinje Alples

Kuhinja NATURA

Alples, verjetno najbolj znan slovenski proizvajalec pohištva, ki slovi po svojem oblikovno dovršenem ter kvalitetnem pohištvu za spalnice, dnevne sobe, mladinske sobe ter predsobe , je pred dobrim letom začel tudi z proizvodnjo sodobnih kuhinj.

Trenutno imajo v svoji ponudbi tri programe kuhinj in sicer NATURA, URBANA ter URBANA SOLO. Vsak program ponuja številne možnosti prilagajanja kupčevim željam, in sicer z številnimi barvnimi kombinacijami ter široko ponudbo elementov. Zaradi pestre izbire elementov lahko kuhinjo Alples popolnoma prilagodimo meram svojega prostora, ob posebnih željah pa vam kuhinjo tudi tovarniško predelajo.

Kuhinja URBANA

Kuhinje NATURA prinašajo vonj narave v urbano okolje ter z čistimi linijami ter toplimi barvami pričarajo občutek sprostitve ter udobja. URBANA je elegantna linija kuhinjskih elementov, ki so kombinacija estetike ter uporabnosti, vse skupaj pa združuje z Alplesovo tradicionalno kakovostjo in trajnostjo. Program URBANA SOLO z vgrajenimi ročaji ponuja prefinjen okus luksuza v barvi češnje ter z pestro izbiro barv front prinaša neskončne možnosti individualizacije.

Kuhinje Alples si lahko ogledate v salonu Mega Pohištvo v Pivki, kjer vam strokovno svetujejo, izrišejo kuhinjo v 3D programu, nudijo pa vam tudi izmero prostora pred nakupom ter brezplačno dostavo ter montažo. Poleg kuhinj Alples si pri njih lahko ogledate tudi razstavne eksponate kuhinj Gorenje, Marles, Svea ter Contessa in sicer v največjem salonu kuhinj na Notranjskem.

Comments are closed.