Angelske karte za vedeževanje niso tako poznane

Za vedeževanje se največkrat uporabljajo karte. Zelo poznane in uporabne so Ciganske karte in Tarot karte. Veliko manj so poznane Angelske karte.

Vesolje nam s pomočjo angelskih kart pošilja določena sporočila. So zelo varne in natančne in nam dajejo jasne odgovore na vsa vprašanja. Posredujejo nam pozitivno energijo in se jih velikokrat uporablja za vedeževanje v kombinaciji z drugimi kartami. Angelske karte zrcalijo čustva, zato je vedeževanje z njihovo pomočjo natančno.

Angelske karte za vedeževanje pozna malo ljudi.

Pri vedeževanju s temi kartami je potrebno biti pozoren kolikokrat se določena karta pojavi. Če se večkrat pojavi pomeni, da nam želi ta karta nekaj sporočiti. In samo dober in izkušen vedeževalec bo znal razložiti pomen te karte. Kaj nam želi ta karta pokazati in sporočiti. Paziti je potrebno, da so karte vedno čiste. Z dotikom kart pustimo na kartah neko energijo. Ta energija lahko vpliva na vedeževanje.
Angelskih kart je 44, štirideset obvladujejo angeli med temi štiriinštiridesetimi so še štiri karte, ki jim pravimo nadangeli. Pomembna je intuicija, ker na njeni podlagi poteka vedeževanje.
Danes so poznane nove metode za vedeževanje. Najhitreje poteka vedeževanje kar preko telefonskih linij. Tu ni direktnega stika z vedeževalcem, kar ima dobre in slabe strani. Nekateri so s takim načinom veliko bolj zadovoljni, ker so lahko sproščeni, ker jih nihče ne vidi. Pretok energije poteka bolj neovirano tudi preko pogovora s pomočjo telefona.

Kakšen način napovedovanja prihodnosti si bo izbral posameznik, je odvisno od njega samega. Veliko je napisanega in kdor si želi priti do določenih informacij o vedeževanju, lahko vedno do teh informacij pride.

Comments are closed.