Tajska masaža Wellness Kranj

Wellness Kranj oziroma Tajski wellness center Beli Lotos je en izmed najbolj priznanih tajskih wellness centrov v Sloveniji. Poleg različnih tajskih masaž, kot so tradicionalna tajska masaža, tajska masaža z zelišči in kraljevska tajska masaža vam v centru Beli Lotos ponujajo tudi razne aromaterapije, savne, kopeli in negovalne storitve, kot so pedikura, manikura, nega obraza in nega telesa.

Tajska masaža je starodaven način zdravljenja, ki je vse bolj in bolj priljubljena tudi v zahodnem svetu. Tajska masaža vas bo pomirila, sprostila napetosti v mišicah in izboljšala počutje. S tajsko masažo boste tudi poživili telo, izboljšali cirkulacijo, okrepili imunski sistem in napolnili svoje telo z novo energijo.

Tajsko masažo je v svet ponesel osebni zdravnik Bude in samostanskih menihov, in sicer Indijec dr. Shivago Komarpaj. Začetki tajske masaže segajo približno pet tisoč let nazaj. Ko se je iz Indije širil budizem, se je z njim širila tudi starodavna ajurvedska modrost. Menihi so jo skozi stoletja prenesli vse do Tajske, kjer pa je postala bistven del njihove kulture. Pri zdravljenju si Tajci pomagajo s prehrano, zeliščno medicino, duhovno prakso in tajsko masažo, ki so vsi elementi tradicionalne tajske medicine. Tajska masaža združuje metta meditacijo ljubeče prijaznosti in sočutja ter vipassana meditacijo pogleda v notranjost.

Če vam običajna tajska masaža ni dovolj, ali pa imate probleme le z določenih delom telesa, si pri njih lahko privoščite tudi razne lokalne masaže, npr. masažo stopal, hrbta ali rok, izvajajo pa tudi športne masaže in masaže za mlade mamice. Masaža za mlade mamice je zelo priporočljiva kmalu po porodu, poleg masaže pa vam je na voljo tudi poporodna nega, s katero se razstrupi telo, odstrani odmrle celice, spodbudi krvni obtok in spodbudi nastajanje mleka za dojenje.

Obiščite Tajski Wellness center Kranj in se prepričajte o njihovi odlični ponudbi ter o izobraženem in strokovno usposobljenem kadru. Z veseljem bodo poskrbeli za vaše zdravje in dobro počutje.

Comments are closed.