Sodobni jedilni stoli za udoben dom

Primerna opremljenost doma s sodobnim in funkcionalnim pohištvom pomembno vpliva na naše počutje. Pogosto radi namenimo veliko denarja za počitnice, potovanja in druge kratke oddihe, radi pa pozabimo na našo hišo ali stanovanje, v kateri pa nenazadnje preživimo največ svojega časa, zato je naše počutje doma še kako pomembno.

Eden izmed ključnih prostorov v našem domu je jedilnica. V starejših hišah je jedilnica pogosto del kuhinje, v večjih hišah ločen prostor, v bolj modernih gradnjah pa so običajno vsi bivalni prostori (kuhinja, jedilnica in dnevna soba) združeni v en sam prostor. Prav odprt koncept bivanja še dodatno poudari pomembnost stilskega ujemanja različnih elementov.

Pomemben del jedilnice so jedilni stoli. Pri izbiri moramo paziti, da so stoli kakovostno izdelani, da se oblikovano ujemajo z ostalimi kosi pohištva in da so hkrati udobni, saj bo le tako obedovanje in druženje z družino in prijatelji prijetno. V nadaljevanju vam predstavljamo nekja modernih jedilnih stolov, ki se bodo zagotovo lepo podali v vašo jedilnico.

Jedilni stol Samol

Jedilni stol Samol je oblazinjen v kakovostno tkanino, podnožje pa je kovinsko in barvano v sivo-črno barvo. Stol je na voljo v 3 barvah: taupe, konjak in sivi. Zaradi minimalističnega dizajna in nevtralnih barv se lepo poda v vsako jedilnico.

Jedilni stol Tine

Jedilni stol Tine je oblečen v umetno usnje v sivi barvi, rob pa je v beli barvi. Podnožje je kovinsko v krom barvi.

Comments are closed.