Stave danes ljudje drugače dojemajo

Za Slovence že pregovorno velja, da takoj, ko zavohajo nekje denar, se kar drenjajo pred vrati, kako ga bodo dobili. Zato tudi največ žalostnih zgodb o izgubi denarja prihaja iz naših krajev. Prav tako so se zagnali v stavnice tudi vsi takoj, ko so se pojavile zgodbe, kako so ljudje zaslužili in je na koncu večina tudi izgubila. Govorimo seveda o slovenski stavnici, ki dejansko niti ne omogoča nekih dobrih kvot. No, stave danes pri nas in tudi stavnice seveda še vedno obstajajo in tudi vedno več dobrih je, le malo poglejte v tujino. Je pa žal tako, da se boste morali kar znajti, da bost iz slovenskega IP naslova prišli do tujih stavnic, ker so stave danes Slovencem do tujih stavnic zablokirane in če si želite dobrih kvot in tujih stavnic, le pojdite na Športni portal http://www.sportni-portal.com/stave-danes in dobili boste vse dostope.

Stave danes na tujih stavnicah

Stave danes potekajo čisto drugače, kot so takrat, ko so se stavnice šele pojavile. Dejansko čisto vsi igralci delajo drugače, mnogo bolj premišljeno, stavijo veliko bolj pametno, stavijo toliko denarja, kot si lahko privoščijo, ne pa da se najema kredite za stave na tistega športnika oz. ekipo, ki ima čisto nizko kvoto in to zato, ker je tako izrazit favorit. Vendar pa to hkrati tudi pomeni, da v primeru poraza oseba, ki je tako nespametno vplačala tak znesek, ostane brez vsega, kredit pa ji ostane. Sicer je pri res nizkih kvotah možnost za zaslužek tudi na tujih stavnicah res samo v primeru, da vplačate veliko, da se tista nizka kvota sploh splača, vendar vseeno ne najemajte kreditov. Predvsem na tujih stavnicah člani, ki so člani že dolgo časa, stavijo čisto drugače in nekaterim stave danes predstavljajo lahko tudi edini vir zaslužka, saj zaslužiti se da res veliko.

Stave danes v tujini

Kljub temu, da so najboljše stavnice, torej tiste z najboljšimi kvotami, v tujini, pa je dostop, če greste na prej omenjeni Športni portal, enostaven, večina stavnic ima stran tudi prevedeno v slovenščino, tako da sploh ne boste imeli občutka, da dejansko vplačujete nekam v tujino, saj so sistemi tako enostavno pripravljeni.

Comments are closed.