Polaganje tlakovcev zaupajte Libeli group

Glede na to, da sedaj že vsi vemo, kako zelo zahtevno je polaganje tlakovcev na kateri koli podlagi, še posebej pa v primeru zahtevne podlage, je vsekakor smiselno, da se polaganje tlakovcev zaupa strokovnjakom in to v celoti. Lahko sicer sami naredite ustrezno globok izkop in s tem malenkost privarčujete, vendar pa preostali del prepustite strokovnjakom. Da ne boste tudi sami iskali primernega in res dobrega izvajalca, izberite podjetje Libela group. Sami smo namreč za vas kontaktirali kar nekaj ponudnikov in le pri tem podjetju so točno vedeli, kaj narediti in kako, so nam bili pripravljeni tudi opisati vse postopke. Sami za polaganje tlakovcev uporabljajo vse materiale, da se izognejo temu, da pride do kakršnega koli posedanja.

Libela group tudi svetuje

Zelo dobro pri tem podjetju je tudi to, da so dejansko mojstri na vseh področjih urejanja okolice. Prednost tega je, da lahko vidijo sami, kaj bi bilo bolje prej narediti, svetujejo, če je polaganje tlakovcev sploh primerno in če je, na kakšni podlagi se polaganje tlakovcev naredi. Ravno svetovanje je potrebno, saj če si nekdo želi polaganje tlakovcev, pa ni pripravljen zaradi res zelo zahtevne površine plačati več za bolj globok izkop, je veliko bolje, da se polaganje tlakovcev sploh ne izvede. Prav tako Libela group polaganje tlakovcev naredi vedno zelo strokovno, zavedajo se pravilne priprave podlage in tudi pri polaganju izbirajo le najboljše vrste peska.

Med polaganjem pustite prostor za fuge

Ravno tu naredi največ samooklicanih mojstrov največ napak. Čeprav vsi vemo, da potrebujemo fuge, pa fuge niso samo lepotni dodatek, temveč povsem praktičen dodatek, saj s tem preprečimo trenje med tlakovci in preprečujemo razrast plevela in trave. Da, tudi plevel in travo preprečimo, kar je najpogostejši razlog tistih samooklicanih mojstrov, ki prostora za fuge ne puščajo. Zato puščajte fuge, pa četudi to pomeni, da jih boste na vsakih nekaj let morali očistiti in ponovno zafugirati, pri čemer vam lahko pomaga tudi Libela, če se sami ne počutite dovolj usposobljene za to.

Comments are closed.