Pri Smartslemu odlični ovitki za Samsung Galaxy J5

Ni ga junaka, ki na svoj novi telefon ne bi bil ponosen in danes imamo telefon že praktično čisto vsi. Kaj pa, ko se vaš novi recimo da je to Galaxy J5 poškoduje? Kaj pa potem? Potem lahko razmišljamo le še o novem telefonu ali pa o servisu, v vsakem primeru torej o nekem novem stroški, ki pa ga ne bi bilo, če bi telefon zaščitili. ovitki za Samsung Galaxy J5 so idealna rešitev, saj telefon dobro zaščitijo na hrbtni strani, na robovih in tudi na sprednji strani na ekranu delno, saj je ekran vsaj malo dvignjen. Etuiji grejo danes večinoma bolj kot ne v pozabo, ker je telefon enostavno preveč skrit in se oblike ne vidi. Se vam zdi, da vam nobeni ovitki za Samsung Galaxy J5 niso všeč? Ste že pogledali v podjetje Smartslam, kjer imajo večinoma ravno zaščite za telefone in tudi nekaj dodatne opreme se dobi pri njih? Ko boste enkrat pogledali k njim, ne boste več mnenja, da ovitki za Samsung Galaxy J5 niso lepi.

Pri Smartslamu tudi leseni ovitki za Samsung Galaxy J5

Vedno bolj se iščejo leseni ovitki za Samsung Galaxy J5 in druge telefone, ki dajo telefonu neko novo dimenzijo oblike. Sicer ne gre prav za lesen ovitek, ampak gre za imitacijo lesa, ampak vseeno dobi telefon nek čisto drugačen izgled in je nekaj čisto posebnega. Je pa tako, veliko je tu tudi mode. Nekaj časa so bili najbolj zanimivi ovitki za Samsung Galaxy J5, ki so bili povsem prozorni, danes večinoma odrasli iščejo lesene odtenke, otroci pa še vedno ostajajo v otroških motivih.

So pri Smartslamu ovitki za Samsung Galaxy J5 res dragi?

Res je, da so dražji od  3 – 5 €, ampak gre tudi za razliko v materialu. Smartslam ima le najboljšo kvaliteto, s čimer je zagotovljena tudi večja in boljša zaščita telefona, zato so tu ovitki za Samsung Galaxy J5 tudi dražji. Ampak, se vam zdi res 30 € drago v primerjavi s ceno novega J5? Razlika je očitna in vsekakor je bolj odšteti malo več in si kupiti dobro zaščito, ki jo Smartslam vsekakor ima, zraven pa si le poglejte še njihovo ponudbo ostale opreme za telefon, je zelo uporabna.

Comments are closed.