Najboljše mobilne hiške na Hrvaškem

istria-mobilne-hisice-bijela-uvalaNa Hrvaškem najdete veliko kampov z mobilnimi hiškami, vendar se kvaliteta v njih zelo razlikuje. Ko se odločamo za najem mobilne hiške, moramo upoštevati več kriterijev. Na eni strani se moramo odločati o samem kampu in na drugi o mobilni hišici v kateri bomo preživeli svoj dopust.

Najboljše mobilne hišice najdemo običajno v tistih kampih, ki so tudi kot kampi zelo dobro ocenjeni. Kamp Krk na istoimenskem otoku je prvi kamp na Hrvaškem, ki ima 5 zvezdic in tudi mobilne hišice v njem so sanjske. Zelo priljubljena kampa sta tudi v Šibeniku in Biogradu na moru, če gledamo Dalmacijo in kampi v Vrsarju, Novigradu in Umagu, če pogledamo v Istro.

Pomembno pri kampu je predvsem to, da se njem njem kaj dogaja, da imajo športna in otroška igrišča, trgovino, kakšno primerno restavracijo, možnost animacije za otroke in še kaj. Zelo pomembna je tudi oddaljenost od plaže in sama plaža. Veliko ljudi si želi peščene plaže, vsaj tisti, ki imajo male otroke. Na drugi strani pa peščena plaža ni priljubljena pri vseh, saj veste, da ste potem celi od peska. Veliko kampov ima tako različne plaže, tako da lahko izberete tisto plažo, ki vam je ljubša.

Pri izbiri mobilne hišice pa moramo biti pozorni na leto izdelave, ki je pomemben splošen faktor pri opremljenosti in udobnosti same hišice. Kot pri vseh ostalih stvareh, se tudi mobilne hiške z leti spreminjajo in napredujejo. Novejše hiške so tudi lepše ohranjene, tako da so tudi na videz lepše. Veliko korat se kampi odločijo za postavitev kompleksa mobilnih hišic in tako celoten del kampa preuredijo v ta namen. Ta del kampa je tako planirana in zaključena celota, kjer je bivanje še toliko lepše.

Med najboljše kampe z mobilnimi hišicami sodi tudi kamp Mareda pri Novigradu, kjer gre za res ogromen kamp z veliko različnimi ponudniki hišk. Večina od njih je premium in superior hišic, najdete pa tudi osnovne in confort, kjer je tudi cena nekoliko nižja. Kamp Mareda in številne druge kampe s hiškami najdete na strani mobilne hiške.

Če povzamemo ocene kampov in mobilnih hišic na Hrvaškem bi lahko rekli, da je najboljši pokazatelj tudi splošna ocena zadovoljstva obiskovalcev. Na določenih straneh lahko tisti, ki so kamp in mobilne hišice že obiskali, celotno situacijo tudi ocenijo, tako da si lahko tudi iz njihovih ocen in komentarjev pridobite mnenje od posameznem kampu. Na podlagi teh podatkov nato izberete kateri je za vas najboljši in najbolj primeren kamp z mobilnimi hiškami na Hrvaškem.

Comments are closed.