Najboljše tekalne steze do 500 dolarjev

running-track-1442219Če vaš proračun ni največji, obstaja nekaj odličnih možnosti za tekalne steze, ki so cenejše od 500 dolarjev. Ti modeli se seveda ne bodo ponašali z najnaprednejšimi lastnostmi najnovejših modelov in verjetno ne bodo na isti višini uporabe, a ti trije modeli predstavljajo kakovostne naprave, ki ustrezajo vašemu proračunu in izpolnjujejo vaše potrebe po rekreaciji. Ti modeli so najboljši za začetnike; hodce in tiste, ki so nekoliko lažji, saj na napravi ne bodo povzročali tolikšne količine obrabe.

ProForm 6.0 RT Tekalna steza
To je vstopna tekalna steza podjetja ProForm, ki je v lasti ICON Health & Fitness, ki prav tako izdeluje NordicTrack in druge Welso modele, ki prav tako spadajo na seznam pod 500 dolarjev. Ponaša se z zmerno velikim krovom velikosti 18″ X 50″, ki zadovolji večino uporabnikov, a ni toliko primerna za tiste posameznike, ki imajo nekoliko daljši korak. Ima dober motor, 2.0 CHP (neprekinjenih konjskih moči) glede na svoj model in ceno, kar omogoča, da tečete s hitrostjo do 10 milj na uro.

Krov se prav tako lahko dvigne do naklona 10%, s čimer lahko povečate intenzivnost, prav tako pa s tem lahko nekoliko olajšajte shranjevanje in premikanje. Krov ima podporno oblazinjenje, ki zmanjšuje udarce, kar je boljše za vaše sklepe, a ne tako dobro, kot pri ostalih modelih.

Konzola na 6.0RT ima USB priključek, kar omogoča povezovanje z iPodom, s katerim lahko spremljate svojo vadbo. Preko konzole lahko prav tako prisluhnete svoji najljubši glasbi, avdio knjigam ali posnetkom. Če sami ne veste, kako začeti trenirati, ima konzola naloženih 8 programov treniranja, ki so različne težavnosti in intenzivnosti.

Glede na svojo ceno ima razmeroma radodarno priporočilo za težo: 150 kg. Ta model je torej odlična izbira za tiste, ki si prizadevajo izgubiti težo.

6.0 RT ima 5-letno garancijo na motor in ogrodje, ki pa v večini primerov ne bo uporabljena. Preostanek tekalne steze garancija krije le 90 dni – to vključuje tako dele, kot delo proti napakam proizvajalca ali delnim defektom.

Comments are closed.