Spalnice Alples

Alples spada med najstarejše in največje proizvajalce pohištva v Sloveniji. Ustanovljen je bil leta 1955 in še danes njihov razvoj in proizvodnja tečeta v Železnikih. Pohištvo Alples je bilo že od nekdaj sinonim za kakovost in ostaja eden redkih proizvajalcev, katerega pohištvo je mogoče večkrat razstaviti in sestaviti brez večjih poškodb ali problemov.

Tako kot vsi produkti iz Alplesa, so tudi njihove spalnice izdelane izredno kakovostno. Med 7 programi spalnic najdemo tako bolj klasične oblike kot tudi nekoliko bolj moderne, vendar pa ne glede na to, kateri program izberemo, ne bomo razočarani nad kvaliteto izdelave ter detaili. Spalnice Alples so sestavljive po elementih, kar pomeni, da jih zlahka prilagodimo našim željam in prostoru. V primeru, da želimo prostor popolnoma izkoristiti, se lahko namesto za klasično omaro odločimo za vgradno omaro, ki vam jo v Alplesu izdelajo v enakem stilu kot izbrano pohištvo in vam jo popolnoma do centimetra natančno prilagodijo vašemu prostoru. Imajo tudi rešitve za mansardne prostore.

Novi programi, kot sta Bossa Nova ter Arija, v ponudbo vnašata nekoliko bolj mladosten dizajn, ki je po godu predvsem mlajšim kupcem. Posebnost Alplesovega pohištva so njihove barve, saj so dekorative folije izdelane posebej za njih in jih zato ne moremo dobiti pri nobenem drugem proizvajalcu. Osnove barve pa se seveda dajo tudi popestriti z kombinacijami v drugih barvah in celo z oblazinjenimi dodatki.

Alplesove spalnice je mogoče dobiti v studiih Alples po vsej Sloveniji, kjer vam svetujejo in vam pripravijo tudi idejni 3D izris. Alples odlikujejo kratki dobavni roki ter izredno majhen delež reklamacij, tako da boste lahko kmalu po naročilu uživali v vašem pohištvu.

Comments are closed.